VELKOMMEN TIL AUTOGEARNORD

RENOVERING AF AUTOMATGEARKASSER. MANUELLE GEARKASSER.TRANSFER GEAR, BAGTØJ,FORTØJ, SERVICE,SKYLDNING,REPARATION


Automatgear - bilen skifter gear for dig

Der findes i dag mange forskellige typer af automat-gearkasser, og fælles for dem alle, er at de skifter gear for dig. Har du problemer med din gearkasse, er det vigtigt at du ikke bare lader som ingenting. Vi har kompetencerne og de stumper der skal til, for at du er godt kørende igen – gerne inden for kort tid.

Automatgear – din sikkerhed er vigtig

Når vi påtager os en opgave med en automat-gearkasse, er det vigtigt hele tiden at være opdateret på udviklingen. Derfor har vi også medarbejdere, som tager på kurser verden over, for netop at kvalitetssikre vores arbejde.

Det gør også, at vi hele tiden er fuldt ud på højde med udviklingen inden for automatgear, og altid har mulighed for at fejlsøge og finde den rigtige løsning. Det er vigtigt ikke bare at lade som ingenting, når du mærker at bilen ikke opfører sig 100% som den plejer. Det er ikke sikkert, at det er gearkassen hver gang – få det kontrolleret alligevel – også når du har en bil med automatgear.

Din sikkerhed i bilen er det vigtigste, og mærker du en forandring i måden bilen skifter gear på, vil det altid være godt at komme en tur forbi her ved AutoGearNord – du har altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud på reparationen.

Automatgearkasser – alle stumperne

Er der gået noget i din gearkasse, er det vigtigt at få det lavet, og derfor har vi også valgt at have et stort lager af de gængse stumper på lager. Det betyder at vi kan lave din gearkasse hurtigst muligt – så du igen kan komme ud at køre.

På grund af de mange kurser rundt om i verden, har vi også et meget stort netværk at trække på, hvis vi finder ud af, at det er en helt speciel stump, der skal bruges til at reparere din automatgearkasse – det giver dig mulighed for altid at få løst din udfordring når du vælger at bruge AutoGearNord.

Tryghed, sikkerhed og høj kvalitet, er nogle af de fokuspunkter vi arbejder efter hver eneste dag, så du kan forblive tilfreds med din bil, og den automatgearkasse, som sidder i bilen.

Høj kvalitet, sikkerhed for at vi følger med i udviklingen og hurtig levering – er hvad du får, når du vælger AutoGear Nord – så kontakt os allerede i dag på en af de nedenstående muligheder.