VELKOMMEN TIL AUTOGEARNORD

RENOVERING AF AUTOMATGEARKASSER. MANUELLE GEARKASSER.TRANSFER GEAR, BAGTØJ,FORTØJ, SERVICE,SKYLDNING,REPARATION


DSG gear - manuel og automatisk gearkasse i et

Der findes i dag flere typer af gearkasser, og en af de modeller, der har vundet frem er DSG Gearkassen. Den bliver blandt andet brugt i en lang række af Volkswagens modeller i dag – så har du en bil med både manuel og automatisk gearkasse – er der stor mulighed for, at det er en bil med DSG gearkasse du har.

DSG Gearkasse – førende i Danmark

Når du gerne vil have høj kvalitet og tryghed i forhold til reparationen af din bil, er du sikker her ved AutoGearNord. Vi er førende i Danmark med flere års erfaring i DSH til VW, Skoda, Seat og Audi.

Vi har mulighed for at tilbyde renovering, lejeskifte, koblingsskifte, samt udskiftning af mecatronick enhed, reparation og grundjustering, samt almindelig service. Du kommer derfor ikke til at gå forgæves når du har en DSG Gearkasse, du skal have repareret – og med en række af de mest gængse stumper på lager, har vi mulighed for at udføre et værkstedsbesøg i løbet af få dage.

Dansk kvalitet – hos AutoGear Nord

Når du gerne vil være sikker på, at du får udført den helt rigtige reparation af dine gearkasser, har vi kompetencerne ved AutoGear Nord. Lige fra du kontakter os, til du igen kommer og afhenter din bil, ønsker vi, at du skal være i trygge hænder. Vi går derfor meget op i at udvikle og forstærke kompetencerne – så du hele tiden kan få den bedste service, uanset om det er en DSG Gearkasse eller en anden ting med bilen der driller.

Vi ønsker altid at levere den bedste service og udfører derfor vores arbejde i en høj kvalitet. Tilfredse kunder ved vi kommer igen, når bilen driller. Er det i dette tilfælde et problem med din DSG Gearkasse, hvor vi har særdeles stærke kompetencer, så er det oplagt at tage fat på os her ved AutoGearNord.

En DSG Gearkasse – det klarer vi

Har du en såkaldt DSG gearkasse, skal du ikke vente med at kontakte os. Hører du en mislyd, synes du den opfører sig anderledes end normalt, eller ved du, at der er noget galt med din gearkasse, har du muligheden for at kontakte os på nedenstående tlf. nr. eller mail – gør det allerede i dag.